heshno ds

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΟΚΤ (στιγμιότυπο από την ημερίδα ενημέρωσης που διοργάνωσε η ΕΕΟΚΤ στις 2 Απριλίου 2016). Από αριστερά προς τα δεξιά: Δ. Mωραίτης (Αντιπρόεδρος), Κ. Παπακωνσταντίνου (Ειδικός Γραμματέας), Α. Αργύρης (Πρόεδρος), Κ. Παπακώστας (Μέλος ΔΣ), Ε. Πετεινέλλη (Ταμίας), Κ. Δαρδούφας (Μέλος ΔΣ), Χ. Γεωργάλας (Γενικός Γραμματέας).


Μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΕΕΟΚΤ

Η Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου (νομική υπόσταση: μη κερδοσκοπικό σωματείο) ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 ως η πρώτη ελληνική πολυεπιστημονική εταιρεία από επιστήμονες που ασχολούνται με τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Οι πρώτες εκλογές της ΕΕΟΚΤ έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2015 με την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο έχει διετή θητεία (2015-2017). Τα μέλη της ΕΕΟΚΤ καλύπτουν το φάσμα των πολλαπλών ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων που έχουν ως αντικείμενό τους τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου, ενώ προέρχονται από πολλές περιοχές της Ελλάδας και εκπροσωπούν τους χώρους της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας, και πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πιστεύουμε ότι η στενή διεπιστημονική συνεργασία είναι κλειδί για την επιτυχή αντιμετώπιση των ασθενών μας. Επιδίωξη της ΕΕΟΚΤ είναι να συμβάλει στην ενίσχυση της συνεργασίας με φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να προάγουν την αντιμετώπιση και την έρευνα για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Ο σκοπός μας είναι να προωθήσουμε επιστημονικές, ερευνητικές και ενημερωτικές δραστηριότητες, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύτερο κοινό για το συχνό αυτό νόσημα.

Σας καλούμε να συμβάλλεται από τη δική σας θέση και με τις ιδιαίτερές σας ικανότητες στην πραγματοποίηση των στόχων της ΕΕΟΚΤ. Ελπίζουμε να βρείτε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν στην ιστοσελίδα μας.

Με εκτίμηση,

Καθ. Αθανάσιος Αργύρης
Πρόεδρος ΕΕΟΚΤ
Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΟΚΤ

 

 

 

Τα νέα της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής & Τραχήλου

 

18 Μαΐου 2018  

 Πρόσκληση

Προκήρυξη ΕΕΟΚΤ  


H ΕΕΟΚΤ προκηρύσσει τη χορηγία δύο εκπαιδευτικών υποτροφιών ύψους 2000 ευρώ.

Το Δ.Σ. της ΕEOKT μέσα στα πλαίσια των σκοπών της εταιρείας, αποφάσισε στη συνεδρίασή του στις 30/09/2017 να χορηγήσει 2 εκπαιδευτικές υποτροφίες σε ειδικευόμενους ή ειδικευμένους ιατρούς εντός 5 ετών από την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας οι οποίοι να είναι μέλη της ΕΕΟΚΤ. Οι υποτροφίες θα είναι ύψους 2000 ευρώ η κάθε μία.

Οι υποτροφίες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση παρακολούθησης εκπαιδευτικού σεμιναρίου μέσα στο 2018 που να διοργανώνεται από αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό επιστημονικό οργανισμό/εταιρεία εκτός Ελλάδος με αντικείμενο σχετικό με τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου.

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να αποστείλουν την συμπληρωμένη αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail info@heshno.org) μέχρι τις 20/12/17.Παρακάτω θα βρείτε την αίτηση στην οποία αναφέρονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Αθανάσιος Αργύρης

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΟΚΤ

15-16 Σεπτεμβρίου 2017  

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενεργό συμμετοχή σας

15 16 sept efx

Για περισσότερα πατήστε εδώ:
ENT and Audiology News Report 2017


13 Μαϊου 2017

Στις 13 Μαίου 2017 η Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου (ΕΕΟΚΤ) διοργάνωσε εκδήλωση σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Έγιναν δωρεάν εξετάσεις για το ενδιαφερόμενο κοινό από τους ιατρούς και στοματολόγους της εταιρείας.

Θελουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τον κόσμο, όλους εσάς που αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας και ιδιαίτερα τους υπεύθυνους του ΟΠΑΝΔΑ

Είχαν την ευκαιρία να εξετασθούν συνολικά 70 άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Συμμετείχαν στις εξετάσεις και πρόσφεραν τις γνώσεις και την εμπειρία τους 10 μέλη της ΕΕΟΚΤ.

Σας ενημερώνουμε οτι το επιστημονικό συνέδριο της ΕΕΟΚΤ θα γινει στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2017 στο Νοσοκομείο Μητέρα, Αθήνα.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις της εταιρείας μας που θα απευθύνονται τόσο σε επιστήμονες αλλά και στο ευρύτερο κοινό.

Και πάλι ευχαριστούμε για τη θερμή στήριξη του έργου μας!

14 & 15 Οκτωβρίου 2016
Δωρεάν εξετάσεις κοινού σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων

Στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2016 η Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου (ΕΕΟΚΤ) διοργανώνει εκδήλωση σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Τις δύο αυτές ημέρες θα γίνουν δωρεάν εξετάσεις για το ενδιαφερόμενο κοινό από τους ιατρούς και στοματολόγους της εταιρείας.
2 Απριλίου 2016
Ημερίδα: Πρόληψη και Θεραπεία του Καρκίνου Κεφαλής & Τραχήλου: Με τη ματιά του ασθενούς

 

Ενημερωτικά φυλλάδια ΕΕΟΚΤ

 

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016