Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου [email protected]
  • en

Menu

Μήνυμα Προέδρου

1ο Πανελλήνιο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου

Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΕΕΟΚΤ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου (ΕΕΟΚΤ), έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσω στο 1o Πανελλήνιο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, στις 21-22 Οκτωβρίου 2016.

Η στενή πολυεπιστημονική συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχή αντιμετώπιση των ασθενών μας, που εμφανίζουν σοβαρά και σύνθετα προβλήματα. Στο συνέδριό μας θα συζητηθούν με αναλυτικό τρόπο και κριτικό πνεύμα οι τρέχουσες εξελίξεις στη μοριακή βιολογία, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου, από εκπροσώπους όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, παρουσιάσεις εργασιών, και πολυεπιστημονικά συμβούλια.

Ο στόχος της συνάντησή μας είναι να προάγει παραγωγικές συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να αναλυθούν σε βάθος οι πρόσφατες σημαντικές εξελίξεις για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Ευελπιστώ ότι το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της Αθήνας θα είναι κίνητρα για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εργασίες του 1ου Πανελληνίου Πολυεπιστημονικού Συνεδρίου για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου.

Σας απευθύνουμε ένα θερμότατο καλωσόρισμα!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Αθανάσιος Αργύρης
Πρόεδρος ΕΕΟΚΤ