Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου [email protected]

Menu

Μήνυμα Προέδρου

6ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου featured

Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΕΕΟΚΤ

Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου (ΕΕΟΚΤ), έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσω στο «6ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου».

Η στενή πολυεπιστημονική συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχή αντιμετώπιση των ασθενών μας, που εμφανίζουν σοβαρά και σύνθετα προβλήματα. Στο ετήσιο συνέδριο θα συζητηθούν με αναλυτικό τρόπο και κριτικό πνεύμα οι τρέχουσες εξελίξεις στη μοριακή βιολογία, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου. Ειδικότερα θα μιλήσουμε για τον καρκίνο του στοματοφάρυγγα, το ρόλο του ιού HPV στην καρκινογένεση καθώς και για μοντέρνες θεραπευτικές προσεγγίσεις όπως η ρομποτική χειρουργική.

Ο στόχος της συνάντησης μας είναι οι παραγωγικές συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να αναλυθούν σε βάθος οι πρόσφατες σημαντικές εξελίξεις για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου.

Ευελπιστούμε ότι το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα θα είναι κίνητρο για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εργασίες του συνεδρίου μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Για την Οργανωτική Επιτροπή

Δημήτριος Μωραΐτης
Πρόεδρος ΕΕΟΚΤ