Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου [email protected]
  • en

Menu

Μήνυμα Προέδρου

3ο Πανελλήνιο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου

Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΕΕΟΚΤ

Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου (ΕΕΟΚΤ), έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσω για Τρίτη συνεχή χρονιά στο ‘’3ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου’’, με διεθνή συμμετοχή που θα πραγματοποιηθεί στις 5-6 Οκτωβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ν. Λούρος’’, Νοσοκομείο Μητέρα, στην Αθήνα.

Η στενή πολυεπιστημονική συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχή αντιμετώπιση των ασθενών μας, που εμφανίζουν σοβαρά και σύνθετα προβλήματα. Στο τρίτο ετήσιο συνέδριο θα συζητηθούν με αναλυτικό τρόπο και κριτικό πνεύμα οι τρέχουσες εξελίξεις στη μοριακή βιολογία, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου, από εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και πολυεπιστημονικά συμβούλια.

Ο στόχος της συνάντησης μας είναι οι παραγωγικές συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να αναλυθούν σε βάθος οι πρόσφατες σημαντικές εξελίξεις για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Ευελπιστώ ότι το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα θα είναι κίνητρο για την επιτυχή συμμετοχή σας
στις εργασίες του συνεδρίου μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Αθανάσιος Αργύρης
Πρόεδρος ΕΕΟΚΤ