Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου [email protected]
  • en

Menu

Μήνυμα Προέδρου

4ο Πανελλήνιο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου

Καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΕΕΟΚΤ

Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου (ΕΕΟΚΤ), έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας καλωσορίσω για Τέταρτη συνεχή χρονιά στο «4ο Πολυεπιστημονικό Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής και Τραχήλου», με διεθνή συμμετοχή που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Η στενή πολυεπιστημονική συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχή αντιμετώπιση των ασθενών μας, που εμφανίζουν σοβαρά και σύνθετα προβλήματα. Στο τέταρτο ετήσιο συνέδριο θα συζητηθούν με αναλυτικό τρόπο και κριτικό πνεύμα οι τρέχουσες εξελίξεις στη μοριακή βιολογία, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου, από εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, εκπαιδευτικές διαλέξεις, debates, στρογγυλά τραπέζια, συζητήσεις περιστατικών και πολυεπιστημονικά Ογκολογικά συμβούλια.

Ο στόχος της συνάντησης μας είναι οι παραγωγικές συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να αναλυθούν σε βάθος οι πρόσφατες σημαντικές εξελίξεις για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Ευελπιστώ ότι το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα θα είναι κίνητρο για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εργασίες του συνεδρίου μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Για την Οργανωτική Επιτροπή

Αθανάσιος Αργύρης
Πρόεδρος ΕΕΟΚΤ