Ελληνική Εταιρεία Ογκολογίας Κεφαλής και Τραχήλου [email protected]

Menu

Προκήρυξη Υποτροφιών ΕΕΟΚΤ 2019

Προκήρυξη Υποτροφιών ΕΕΟΚΤ 2019

H ΕΕΟΚΤ προκηρύσσει τη χορηγία δύο εκπαιδευτικών υποτροφιών ύψους 2000 ευρώ.

Το ΔΣ της ΕΕΟΚΤ μέσα στα πλαίσια των σκοπών της Εταιρείας, αποφάσισε στη συνεδρίασή του στις 8/11/2018 να χορηγήσει 2 εκπαιδευτικές υποτροφίες σε ειδικευόμενους ιατρούς, οι οποίοι να είναι ή να γίνουν μέλη της ΕΕΟΚΤ. Οι υποτροφίες θα είναι ύψους 2000 ευρώ η κάθε μία.

Οι υποτροφίες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση παρακολούθησης εκπαιδευτικού σεμιναρίου μέσα στο 2019, που να διοργανώνεται από αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό επιστημονικό οργανισμό/εταιρεία εκτός Ελλάδος με αντικείμενο σχετικό με τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου.

Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα πρέπει να αποστείλουν τη συμπληρωμένη αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail ([email protected] ή [email protected]) μέχρι τις 15/1/2019. Παρακάτω θα βρείτε την αίτηση στην οποία αναφέρονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Αθανάσιος Αργύρης

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΟΚΤ

 

Προκύρηξη

Κατεβάστε την Προκύρηξη από εδώ.

Αίτηση

Κατεβάστε την Αίτηση από εδώ.

Δείτε επίσης:

Ημερίδα Νεοπλασμάτων Κεφαλής Τραχήλου και Θώρακος: 11 Οκτωβρίου 2025 featured

Ημερίδα Νεοπλασμάτων Κεφαλής Τραχήλου και Θώρακος: 11 Οκτωβρίου 2025

Save the Date: Ημερομηνία: 11 Οκτωβρίου 2025 Τόπος διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», […]

Περισσότερα
5o Συνέδριο για τον Καρκίνο Κεφαλής Τραχήλου και Πνεύμονα: 17 - 18 Μαΐου 2019

5o Συνέδριο για τους Καρκίνους Κεφαλής και Τραχήλου και Πνεύμονα: 17 – 18 Μαΐου 2019

Η εταιρεία μας συνδιοργανώνει το 5o κατά σειρά συνέδριο για τους Καρκίνους Κεφαλής […]

Περισσότερα